Inspirerende avond voor fotografiefanaten

Speciale gast Fotografie Avond: Kenneth Stamp

Inspirerende avond voor fotografiefanaten

Fotografen en liefhebbers van fotografie kunnen woensdagavond 8 maart in PX Volendam inspiratie opdoen en andere fotografen ontmoeten. Deze Fotografie Avond is de eerste in een reeks bijeenkomsten die dit jaar wordt georganiseerd onder de vlag van het project Fotograaf des Waterlands.

De fotografiewereld van Kenneth Stamp
Speciale gast op deze avond is gerenommeerd fotograaf Kenneth Stamp. De Schotse Kenneth (1957) begon als fotograaf in Londen met het fotograferen van punkbandjes, zoals de Sex Pistols, Blondie en The Stranglers. Begin jaren tachtig kwam hij naar Nederland en vestigde zich op het voormalig eiland Wieringen, waar hij nog altijd woont. Kenneths werk is niet makkelijk in een hokje te plaatsen maar hij is vooral bekend om zijn krachtige landschappen en indringende portretten. Op deze eerste Fotografie Avond neemt hij collega-fotografen mee op een inspirerende reis door zijn fascinerende fotografiewereld.

Fotograaf des Waterlands
Ook Bob Doets (1996) uit Oosthuizen is 8 maart van de partij. Hij heeft net zijn periode als Fotograaf des Waterlands afgerond en deelt op de Fotografie Avond zijn ervaringen als eerste titeldrager. Ook vertelt hij hoe zijn serie Sterrenbeelden met aansprekende zwart-wit beelden tot stand is gekomen.

Aanmelden
Met deze twee vooraanstaande sprekers aan boord, zal de eerste Fotografie Avond ongetwijfeld amateur- en professionele fotografen inspireren en aanzetten tot nieuwe idee├źn. De avond begint om 19:30 uur in de PX. Meld je aan door een mail te sturen naar: info@cultuuredamvolendam.nl.

Inspirerende avond voor fotografiefanaten